Δωρεάν Μεταφορικά

Δωρεάν Αλλαγή

Δωρεάν Αντικαταβολή

6 άτοκες δόσεις

Αποστολή με Box Now

Δωρεάν Μεταφορικά

Δωρεάν Αλλαγή

Δωρεάν Αντικαταβολή

12 άτοκες δόσεις

Παπούτσια

Μπότες Chelsea

Μπότες Chelsea,Chelsea,μποτάκια,μοντέρνο παπούτσι,μπότες joanna nix walkup jFkSG3c99f4 unsplash

Οι μπότες Chelsea είναι μια διαχρονική βάση της γκαρνταρόμπας. Η άνεση και η ευελιξία επέτρεψαν σε αυτό το στυλ να επιβιώσει στη δοκιμασία του χρόνου. Είμαστε εδώ για να αναλύσουμε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για αυτό το λειτουργικό και μοντέρνο παπούτσι.

Πώς ορίζεται η μπότα

Οι μπότες Chelsea είναι μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο, γνωστά για τη στρογγυλεμένη μύτη τους και το σφιχτό ελαστικό πλαϊνό πάνελ ή μανδύα. Ενώ οι περισσότερες μπότες ασφαλίζουν στο πόδι σας με κορδόνια ή φερμουάρ, οι μπότες Chelsea χρησιμοποιούν το χαρακτηριστικό εύκαμπτο και ελαστικό πλαίσιο για να έχουν σφιχτή εφαρμογή. Οι περισσότεροι σχεδιαστές  προσθέτουν επίσης μια θηλιά ή γλωττίδα στο άνοιγμα, καθιστώντας εύκολη την ολίσθηση αυτών των μπότες μέχρι τον αστράγαλο. Η κλασική μπότα Chelsea διαθέτει πάνω μέρος από δέρμα σουέτ ή μόσχου και σόλες από καουτσούκ, αλλά οι κατασκευαστές τους δημιουργούν παραλλαγές, όπως μπότες με μυτερή μύτη ή με ψηλότερο κουβανέζικο τακούνι.

Από πού προήλθε αυτό το στυλ;

Η μπότα Chelsea ξεκίνησε από το Λονδίνο, στη βικτωριανή εποχή. Αυτό το στυλ έγινε πραγματικά εμβληματικό στις δεκαετίες του 1950 και του 1960. Ήταν εξαιρετικά δημοφιλές σε καλλιτέχνες και μουσικούς. Οι Beatles, για παράδειγμα, ήταν ευρέως γνωστοί για το ότι φορούσαν συχνά αυτό το στυλ παπούτσι. Το όνομα πιθανότατα προέρχεται από το Τσέλσι του Λονδίνου, μια εύπορη γειτονιά με ιστορία υψηλής μόδας. Οι άνδρες συνδύαζαν συνήθως τις μπότες Chelsea με ένα μοντέρνο κοστούμι. Οι γυναίκες και τα κορίτσια συχνά έδειχναν το στυλ της εποχής, φορώντας μια φούστα πάνω από το γόνατο και τις συγκεκριμένες μπότες.

Οι μπότες Chelsea θεωρούνται ανδρική μόδα ή γυναικεία;

Η σύντομη απάντηση είναι: και τα δύο. Το Chelsea Boot είναι ένα μακροχρόνιο στυλ unisex που αποτελεί βασικό στοιχείο για κάθε γκαρνταρόμπα. Αυτές οι μπότες θεωρούνται κομψές ανεξάρτητα από το ποιος τις φοράει ή με τι τις φοράει.

Σε τι χρησιμεύουν οι μπότες Chelsea;

Οι μπότες Chelsea είναι δημοφιλείς για πολλούς λόγους, αλλά στην κορυφή αυτής της λίστας είναι το πόσο ευέλικτες είναι. Μπορούν να φορεθούν σε επίσημους χώρους ή σε casual. Μπορούν να ολοκληρώσουν την εμφάνισή σου όταν φοράς τζιν παντελόνι τόσο εύκολα όσο όταν φοράς κοστούμι. Αν και δεν προορίζεται για έντονες καιρικές συνθήκες, η μπότα Chelsea μπορεί να αντέξει το περπάτημα μέσα σε ελαφριά βροχή ή χιόνι. Φροντίστε να τα συνδυάσετε με το καλύτερο μακρύ μαύρο χειμωνιάτικο παλτό για μια δροσερή και κομψή χειμερινή εμφάνιση.

Είναι οι μπότες Chelsea κατάλληλες για το γραφείο;

Οι μπότες Chelsea είναι απολύτως κατάλληλες για δουλειά. Οι άντρες μπορούν να συνδυάσουν τα Chelsea Boots τους με ένα κοστούμι για μια chic επαγγελματική εμφάνιση ή μπορούν να τα  συνδυάσουν με χακί παντελόνι με τις άκρες του γυρισμένες προς τα πάνω για μια πιο business-casual εμφάνιση. Οι γυναίκες έχουν ακόμη περισσότερες επιλογές. Μπορούν να συνδυάσουν αυτές τις μπότες με το αγαπημένο τους κοστούμι για το απόλυτο boss-vibe ή να τις συνδυάσουν με μια μακριά φούστα ή πιο ένα πιο casual παντελόνι.

Τι μπορώ να φορέσω με τις μπότες μου Chelsea;

Το πιο φανταστικό με τις μπότες Chelsea, εκτός από το γεγονός ότι είναι unisex και κομψές, είναι ότι μπορείτε να φορέσετε σχεδόν οτιδήποτε με αυτές τις μπότες και θα δείχνετε υπέροχες. Την άνοιξη ή το φθινόπωρο, συνδυάστε αυτές τις μπότες με ένα αξιολάτρευτο φόρεμα σε γραμμή Α ή fit and flare για να τονίσετε και να επιμηκύνετε τα πόδια σας. Το χειμώνα, φορέστε τες με κολάν και ένα ζεστό μεγάλο πουλόβερ και κασκόλ για μια εμφάνιση εξαιρετικά χαριτωμένη και ζεστή. Οι περισσότερες μπότες Chelsea προσφέρουν κάποιο είδος προστασίας, καθιστώντας τις μια εξαιρετική επιλογή ιδιαίτερα το φθινόπωρο ή το χειμώνα. Συνδυάστε τα με ένα μοντέρνο μάλλινο παλτό για μια υψηλής ποιότητας αλλά άνετη χειμερινή εμφάνιση.

Οι μπότες Chelsea συνδυάζονται επίσης καλά με τα ανδρικά ρούχα όλες τις εποχές. Φαίνονται υπέροχες σε συνδυασμό με τζιν ή παντελόνι σε στυλ chino. Κλείστε το στρίφωμα του αγαπημένου σας κοτλέ παντελονιού για να αναδείξετε τις Chelsea Boots σας. Συνδύασε τις Chelsea Boots σου με ένα έξυπνο πουλόβερ από κασμίρ.

Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν πολλοί λόγοι που αυτό το στυλ υπάρχει εδώ και τόσο καιρό. Όταν διαθέτετε ένα καλό ζευγάρι μπότες Chelsea, είναι βέβαιο ότι όλα τα βλέμματα θα στρέφουν πάνω σας.

One Reply to “Μπότες Chelsea”

  1. cleocin suppositories

    […] cleocin suppositories[…]

    cleocin suppositories

Comments are closed.

Follow us
TOP
Καλάθι Αγορών 0
Είδες Πρόσφατα 0
ΓΥΝΑΙΚΑ
ΑΝΔΡΑΣ

Γυναικεία Παπούτσια

Γυναικεία Αξεσουάρ

Γυναικείες Τσάντες

Ανδρικά Παπούτσια

Ανδρικά Αξεσουάρ

Ανδρικές Τσάντες

Τηλεφωνικές παραγγελίες
2130414197