Δωρεάν Μεταφορικά

Δωρεάν Αλλαγή

Δωρεάν Αντικαταβολή

6 άτοκες δόσεις

Αποστολή με Box Now

Δωρεάν Μεταφορικά

Δωρεάν Αλλαγή

Δωρεάν Αντικαταβολή

12 άτοκες δόσεις

Ρολόγια

Γιατί να αγοράσει κανείς ένα ρολόι

ρολόι,αγορά,ρολογιού,αγορά ρολογιού jess bailey 969XXSgWc0 unsplash

Αρκετές δικαιολογίες εμφανίζονται στο μυαλό ενός καταναλωτή για την αγορά ενός ρολογιού. Εδώ είναι οι τέσσερις πιο δημοφιλής λόγοι:

  1. Μια αντικατάσταση για ένα χαμένο ρολόι
  2. Ένα δώρο σε ένα αγαπημένο πρόσωπο
  3. Ένα αναμνηστικό που προορίζεται για την επόμενη γενιά
  4. Σηματοδοτεί ένα επίτευγμα, μια νίκη, ένα ορόσημο 

Μέγεθος

Tο μέγεθος του ρολογιού (μετρούμενο με διάμετρο) μπορεί να είναι ένας παράγοντας για τον προσδιορισμό των λόγων για τους οποίους κάποιος επιλέγει ένα ρολόι έναντι ενός άλλου. Γενικά, τα μεγέθη 43 mm και άνω πηγαίνουν σε όσους είτε είναι, είτε αντιλαμβάνονται τους εαυτούς τους ως αθλητικούς. Μπορεί να έχουν μεγαλύτερους καρπούς ικανούς να χωρέσουν ένα μεγαλύτερο ρολόι.

Ρολόγια από 43 mm και άνω πηγαίνουν σε άνδρες ύψους 1,80μ. και 110 κιλά και άνω. Λιγότερο από 30 mm είναι σχεδόν πάντα γυναίκες. Μερικές γυναίκες έλκονται στα 40 mm ως δήλωση μόδας.

Αν σε ένα άτομο αρέσει πραγματικά ένα ρολόι, αυτό είναι το ρολόι που θα επιλέξει ανεξάρτητα από το μέγεθος του καρπού.

Το μεσαίο μέγεθος, 40 έως 43 mm, φαίνεται να είναι το πιο δημοφιλές μέγεθος. Υπάρχουν μερικά σπορ ρολόγια σε αυτήν τη σειρά — 

Το μικρότερο εύρος – μικρότερο από 40 mm – γνωρίζει τώρα μια αναζωπύρωση στη δημοτικότητα, ειδικά μεταξύ των νεότερων αγοραστών. Αυτά τείνουν να είναι ελαφρύτερα στον καρπό και πιο λεπτά.

Καντράν

Οι πιο συνετοί φαίνεται να αντιπαθούν την πολυπλοκότητα και εκτιμούν την αποτελεσματικότητα. Θέλουν να βλέπουν τον χρόνο με μια ματιά και επιλέγουν ένα ρολόι για τη λειτουργία του αντί για τη μορφή και την εμφάνιση του. 

Από την άλλη πλευρά, ένα μεγάλο τμήμα της αγοράς θέλει ένα πολύπλοκο καντράν. Όσο περισσότερα gadget τόσο το καλύτερο.

 Τα χρώματα καντράν επηρεάζουν επίσης τη συμπεριφορά επιλογής. Τα πιο σίγουρα θα λέγαμε πως είναι το λευκό, το ιβουάρ και το μαύρο. Συνήθως όσοι έλκονται από λευκά και ιβουάρ χρώματα τείνουν να εκτιμούν τα κλασικά και να σέβονται την παράδοση. Τα μαύρα καντράν είναι και επίσημα και επιβλητικά ταυτόχρονα. Το μπλε είναι η επόμενη πιο δημοφιλής εναλλακτική.

Extras

Ίσως έχετε ακούσει ότι οι άνθρωποι αγοράζουν ένα ρολόι με πολλές extra δυνατότητες που δεν χρησιμοποιούνται ποτέ, μα ποτέ. Αυτές είναι τις περισσότερες φορές οι λειτουργίες χρονισμού σε έναν χρονογράφο, και θα τις αναλύσω σύντομα. Ωστόσο, ορισμένα extra χρησιμοποιούνται συχνά και αποτελούν σημαντικό μέρος της απόφασης αγοράς.

Πολλοί άνθρωποι που ταξιδεύουν συχνά μεταξύ ζωνών ώρας ή που έχουν πελάτες σε διαφορετικές ζώνες ώρας χρειάζονται αυτήν την πληροφορία με μια ματιά. Για αυτούς, ένα ρολόι χωρίς λειτουργία GMT ή παγκόσμιο χρονοδιακόπτη είναι απαγορευτικό.

Όσον αφορά τη λειτουργία του χρονογράφου, οι περισσότεροι άνθρωποι σπάνια χρησιμοποιούν τις λειτουργίες του χρονόμετρου τους. Κανένας δεν χρησιμοποιεί αυτό το extra σε τακτική βάση. Οι χρονογράφοι φαίνεται να προσφέρουν κάτι ενδιαφέρον και διαφορετικό, αλλά λιγότερο συχνά ικανοποιούν μια ουσιαστική ανάγκη.

Δερμάτινο λουράκι ή μεταλλικό βραχιόλι;

Σύμφωνα με τους ερωτηθέντες, οι άνθρωποι που προτιμούν ένα δερμάτινο λουράκι φαίνεται να έλκονται από παραδοσιακά κομμάτια. Αλλά επειδή το μέταλλο είναι ισχυρότερο από το δέρμα, οι άνθρωποι που φαίνεται να ανησυχούν για την ασφάλεια του ρολογιού τους προτιμούν ένα μεταλλικό βραχιόλι.

Κούμπωμα ή πόρπη εκτόνωσης; Οι πόρπες είναι πιο παραδοσιακές. Τα κουμπώματα προκαλούν λιγότερη φθορά στον ιμάντα. Η επιλογή φαίνεται να εξαρτάται από το τι έχει συνηθίσει ο αγοραστής. Εάν ο αγοραστής έχει ήδη ένα μεταλλικό βραχιόλι με κούμπωμα, τότε ο είναι πιο πιθανό να αναζητήσει ένα δερμάτινο λουράκι επίσης με κούμπωμα στην επόμενη αγορά ρολογιού του. Η εξοικείωση φαίνεται να οδηγεί αυτή τη συμπεριφορά.

Follow us
TOP

Καλάθι Αγορών 0

Είδες Πρόσφατα 0

ΓΥΝΑΙΚΑ
ΑΝΔΡΑΣ

Γυναικεία Παπούτσια

Γυναικεία Αξεσουάρ

Γυναικείες Τσάντες

Ανδρικά Παπούτσια

Ανδρικά Αξεσουάρ

Ανδρικές Τσάντες

Τηλεφωνικές παραγγελίες
2130414197