Δωρεάν Μεταφορικά

Δωρεάν Αλλαγή

Δωρεάν Αντικαταβολή

6 άτοκες δόσεις

Αποστολή με Box Now

Δωρεάν Μεταφορικά

Δωρεάν Αλλαγή

Δωρεάν Αντικαταβολή

12 άτοκες δόσεις

Τσάντες
Posted in

Γυναικεία Backpacks!

γυναικεια backpack,backpacks,σακιδιο πλατησ,μοδα,backpack frnc tsanta gunaikeia 2131 yellow ss21 3
Posted in

Όταν ήμασταν μαθήτριες, το σακίδιο πλάτης ήταν απαραίτητο για να κουβαλάμε το βαρύ φορτίο του σχολείου. Καθώς μεγαλώνουμε, ωστόσο, φαίνεται να αντικαθίστανται από πολύ μικρές τσάντες χειρός θεωρώντας το ως μια πιο κομψή εμφάνιση. Παρόλα αυτά το σακίδιο πλάτης είναι το νούμερο ένα αξεσουάρ που δεν το σκέφτεσαι καν, αλλά ακόμη και σήμερα σου είναι  χρήσιμο κάθε μέρα. Εδώ είναι μερικοί μόνο λόγοι για τους οποίους κάθε γυναίκα πρέπει να έχει ένα Backpack!

Προστασία της πλάτης

Και το εννοώ κυριολεκτικά! Η χρήση τσάντας  χειρός ή τσάντας ενός ώμου θα αρχίσει να προκαλεί πόνους με την πάροδο του χρόνου. Ένα σακίδιο πλάτης κάθεται ακριβώς και στους δύο ώμους σας, κατανέμοντας το βάρος με πολύ πιο άνετο και υγιεινό τρόπο. Οι κορυφαίες μάρκες, έχουν επενδύσει πλέον πολλά χρήματα στην ανάπτυξη σακιδίων φιλικών προς την πλάτη. 

Περισσότερος αποθηκευτικός χώρος

Μπορείτε να χωρέσετε σχεδόν ολόκληρη τη ζωή σας σε ένα σακίδιο αν προσπαθήσετε αρκετά! Ως γνωστόν εμείς οι γυναίκες θεωρούμε πολλά πράγματα απαραίτητα για να πάρουμε μαζί μας σε μία απλή έξοδο. Αυτό μπορεί να είναι από ένα κραγιόν μέχρι και ένα δεύτερο ζευγάρι παπούτσια. Ο αυξημένος αποθηκευτικός χώρος είναι ένας τεράστιος θετικός παράγοντας σε σύγκριση με ένα μικρότερο μοντέρνο τσαντάκι χειρός. Μπορείτε να ρίξετε μέσα τα κλειδιά, το τηλέφωνο, το πορτοφόλι, το βιβλίο σας και ό,τι άλλο χρειάζεστε για να πάρετε κάπου!

Ασφάλεια από κλέφτες

Είναι πολύ πιο δύσκολο να βγάλεις κάτι από ένα σακίδιο ή να το τραβήξεις από το σώμα ενός ατόμου με μια γρήγορη κίνηση. Το γεγονός αυτό καθιστά τα σακίδια πλάτης μια πολύ καλύτερη επιλογή για γυναίκες που ανησυχούν για τους περίφημους «πορτοφολάδες». Αν κάποιος προσπαθήσει να λύσει όλες τις θήκες και τα φερμουάρ σας, σίγουρα θα το καταλάβετε πριν προλάβει να πάρει οτιδήποτε και δεν θα μπορέσει απλώς να γλιστρήσει κάτι από τον ώμο σας και να εξαφανιστεί γρήγορα.

Είναι πάντα στη μόδα

Πέρα από όλα τα πρακτικά πλεονεκτήματα ενός σακιδίου πλάτης, ένα ακόμη προτέρημα για αυτά είναι ότι βρίσκονται πάντα στη μόδα! Από πολύ φανταχτερά και πολύχρωμα μέχρι πολύ απλά, minimal και μονόχρωμα, η επιλογή ενός backpack εξαρτάται καθαρά από το γούστο και το στυλ μιας γυναίκας.

Τα σακίδια προσφέρουν άνεση, είναι hands-free, μοντέρνα και δεν βλάπτουν τους ώμους. Ζούμε σε μια εποχή που η εξελιγμένη και ευφάνταστη τεχνολογία έχει κάνει την εργασία εν κινήσει τρόπο ζωής και ακόμη και προτιμώμενο τρόπο ζωής. Το σακίδιο πλάτης είναι μια επιτομή αυτής της άνεσης και της ευελιξίας της καθημερινής ζωής. Το σακίδιο κερδίζει τις κορυφαίες διακρίσεις από όλες τις απόψεις. Υπάρχει πληθώρα σακιδίων πλάτης στην αγορά από πολύ οικονομικά έως πολύ ακριβά. Έτσι όλες οι τσέπες μπορούν να αντέξουμε ένα είδος backpack αφού υπάρχει μεγάλη ποικιλία πλέον για όλα τα γούστα.

Follow us
TOP

Καλάθι Αγορών 0

Είδες Πρόσφατα 0

ΓΥΝΑΙΚΑ
ΑΝΔΡΑΣ

Γυναικεία Παπούτσια

Γυναικεία Αξεσουάρ

Γυναικείες Τσάντες

Ανδρικά Παπούτσια

Ανδρικά Αξεσουάρ

Ανδρικές Τσάντες

Τηλεφωνικές παραγγελίες
2130414197