Δωρεάν Μεταφορικά

Δωρεάν Αλλαγή

Δωρεάν Αντικαταβολή

6 άτοκες δόσεις

Αποστολή με Box Now

Δωρεάν Μεταφορικά

Δωρεάν Αλλαγή

Δωρεάν Αντικαταβολή

12 άτοκες δόσεις

Daily Outfit

Τσάντες ώμου! Ποιος τύπος σου ταιριάζει καλύτερα?

Τσάντες ώμου
Η βιομηχανία τσαντών για γυναίκες είναι γεμάτη με εκατοντάδες τσάντες ώμου,

η κάθε μια όμως έχει τη δική της γοητεία. Από statement και chic στυλ που ενισχύουν μια κομψή εμφάνιση έως casual τσάντες για ρούχα streetwear ή για αυτό το τέλειο σύνολο στο χώρο εργασίας σας, οι επιλογές είναι πολλές. Και ας μην ξεχνάμε πώς η χρήση διαφορετικών υλικών, αποχρώσεων και καινοτόμων μοτίβων διευρύνει περαιτέρω το εύρος των επιλογών.

Πώς να επιλέξετε τις καλύτερες τσάντες ώμου για γυναίκες;

Αν και υπάρχουν πολλές επιλογές, όπως αναφέραμε, για να διαλέξετε από τη τεράστια γκάμα των σχεδίων και των στυλ τσαντών ώμου, θα πρέπει να λάβετε υπόψη πολλούς άλλους βασικούς παράγοντες, όταν θα θέλετε να αποκτήσετε την καλύτερη. Άλλωστε, μια τσάντα είναι τόσο ανάγκη όσο και fashion statement. Ακολουθεί ένας γρήγορος οδηγός που θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε ποια τσάντα είναι καλύτερη για εσάς.

Ανεση

Αν και η εμφάνιση της τσάντας έχει σημασία, ειδικά όταν πρόκειται για το στυλ και το συνολικό σας outfit, θα πρέπει όμως πάντα να λαμβάνετε υπόψη το επίπεδο της άνεσής σας. Ο ιμάντας πρέπει να είναι άνετος και να μην πιέζει και να πληγώνει το δέρμα της μασχάλης. Εάν συνήθως μεταφέρετε πολλά πράγματα που θεωρείται απαραίτητα, δοκιμάστε να σκεφτείτε μια τσάντα που είναι ελαφριά και έχει φαρδύτερα λουριά.

Ευκολία και πολλές θήκες

Εάν έχετε την τάση να μεταφέρετε πολλά πράγματα στην τσάντα σας, επιλέξτε ένα σχέδιο που έχει επίσης διαφορετικές θήκες, όπως εξωτερική και εσωτερική τσέπη με φερμουάρ, τμήματα και πολλές θήκες. Τέτοια χωρίσματα σε μια τσάντα βοηθούν στο να κρατάτε τα πράγματά σας οργανωμένα και να τα βρίσκετε πολύ πιο εύκολα.

Σκοπός και Μέγεθος 

Υπάρχει ένα στυλ τσάντας για κάθε περίσταση και θα πρέπει πάντα να σκέφτεστε για ποιο σκοπό παίρνετε μια τσάντα ώμου. Αν ψάχνετε για μια τσάντα στο χώρο εργασίας σας  θα χρειαστείτε σίγουρα μια πιο μεγάλη τσάντα. Ενώ, αν ψάχνετε για ένα μικρό κομψό σχέδιο το οποίο θα ολοκληρώσει το σύνολό σας σε μια βραδινή έξοδο σίγουρα θα προτιμήσετε κάτι πολύ μικρότερο και καλαίσθητο. Οι τσάντες ώμου διατίθενται σε πολλά μεγέθη που εκτείνονται από μικρές chic τσάντες μέχρι και αρκετά μεγάλες αλλά ταυτόχρονα φινετσάτες τσάντες. Επιλέξτε ένα μέγεθος που σας αρέσει να μεταφέρετε και νιώθετε ότι θα χωρέσει όλα τα απαραίτητα για εσάς πράγματα.

Ποιότητα

Είτε πρόκειται για το υλικό που χρησιμοποιείται στην κατασκευή της, είτε για τη φινέτσα της ραφής είτε για το υλικό που χρησιμοποιείται για τα φερμουάρ, τα λουριά και τις διακοσμητικές λεπτομέρειες, αναζητήστε πάντα μια ποιοτική τσάντα. Μια ανθεκτική και καλής ποιότητας τσάντα μπορεί να σας κρατήσει για πολλά χρόνια αν τη φροντίζετε σωστά.

Ποιοι είναι οι τύποι τσαντών ώμου για γυναίκες;

Οι τσάντες ώμου είναι μια κατηγορία που περιλαμβάνει διάφορα είδη τσαντών, με ξεχωριστά στυλ και μεγέθη. Εδώ είναι μερικοί από τους πιο συνηθισμένους τύπους τσαντών ώμου που διαλέγουν να φορούν οι γυναίκες.

Hobo bag  — μια τσάντα σε σχήμα μισοφέγγαρου με μακρύ, σταθερό λουράκι σχεδιασμένο να φοριέται πάνω από τον ώμο.

Tote bag — Είναι η μεγάλη «καθημερινή» τσάντα στην οποία μια γυναίκα μεταφέρει σχεδόν όλο τον “κόσμο” της. Γνωστή και ως shopper bag, με μονούς ή διπλούς ιμάντες.

Slings — μια μικρή τσάντα με μακρύ λουρί που φοριέται στο πλάι ή τυλίγει στον απέναντι ώμο για να φορεθεί ως χιαστί τσάντα.

Baguette bag — μια μικρή τσάντα με λουράκι που έχει το κατάλληλο μήκος για να στηρίζεται στον ώμο σας αλλά όχι να κρεμιέται και μπορείτε να τη κρατάτε και με το χέρι σας από την επάνω λαβή.

Δείτε μερικές από τις πιο κομψές τσάντες ώμου για γυναίκες

Follow us
TOP
Καλάθι Αγορών 0
Είδες Πρόσφατα 0
ΓΥΝΑΙΚΑ
ΑΝΔΡΑΣ

Γυναικεία Παπούτσια

Γυναικεία Αξεσουάρ

Γυναικείες Τσάντες

Ανδρικά Παπούτσια

Ανδρικά Αξεσουάρ

Ανδρικές Τσάντες

Τηλεφωνικές παραγγελίες
2130414197